Přejít k hlavnímu obsahu

Nabušený TOTS se blíží. Chybět nebude ani Messi nebo Mbappé

25. 5. 2023 | 17:20 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Team of the Season vesele pokračuje a na řadě je francouzská Ligue 1. Ta běžně nabízí jedny z nejlepších karet ve hře a jinak tomu nebude ani letos. V útoku bude řádit útočné trio Paris Saint-Germain, o moc horší nebude ani záloha v čele s Renatem Sanchesem. Kdo další se podle leakera FutSheriffa objeví v nejlepším týmu sezóny Ligue 1?
TOTS predikce
TOTS predikce
Zdroj: FutSheriff

FutSheriff v posledních dnech pečlivě informoval fanoušky o tom, kteří hráči z francouzské ligy se dostanou do výběru Team of the Season.

Obrana:

90 - Lens - Samba (GK)
91 - Nice - Todibo (CB)
92 - PSG - Nuno Mendes (LB)
96 - PSG - Marquinhos (CB)
92 - PSG - Kimpembe SBC (CB)
91 - Marseille - Clauss (RWB)

Polovina z leaknutých obránců obléká dres Paris Saint-Germain. Nechybí tradiční dvojice Nuno Mendes a Marquinhos, Flashback SBC podle všeho dostane Kimpembe. Hráče FIFA nepřekvapí ani Todibo nebo Clauss.

Záloha:

92 - Lyon - Aouar SBC (CM)
92 - Montpellier HSC - Mavididi (LM)
90 - PSG - Renato Sanches (CM)
94 - PSG - Verratti (CM)
90 - Lille - Cabella (CAM)
90 - Lille - André (CDM)
91 - Nantes - Sissoko (CM)

I záloha se velice podobá týmům z posledních let. Trochu nepochopitelně se v TOTS ukáže Renato Sanches, jenž se znovu zařadí mezi nejsilnější záložníky ve hře. Těšit se můžeme i na Verrattiho nebo Sissoka.

Útok:

95 - Lyon - Lacazette (ST)
95 - Monako - Ben Yedder (ST)
95 - PSG - Neymar (LW)
97 - PSG - Messi (ST)
97 - PSG - Mbappé (ST)

Pětice obrovsky silných útočníků dorazí z Ligue 1. Slavné trio z PSG bude spolu s Ben Yedderem a Lacazettem drtit obrany soupeře.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).