Přejít k hlavnímu obsahu

Souboj dvou odlišných stylů. Dynamo Eclot v Bratislavě vyzve Entropiq

27. 5. 2023 | 11:03 Counter-Strike 2 Preview
První semifinálovou dvojici na Tipsport CS:GO Bratislava utvoří Dynamo Eclot a Entropiq. Na jejich zápas se můžete těšit v sobotu od 13:00, favoritem je podle všech aspektů celek z Pardubic. Mohou ale hráči Entropiqu v improvizované sestavě překvapit? Buď u toho s námi!
snatchie vs. anarkez
snatchie vs. anarkez
Zdroj: Entropiq / Dynamo Eclot
Tipsport CS:GO Bratislava
Tipsport CS:GO Bratislava
Foto: PLAYzone

Dynamo Eclot míří na Tipsport CS:GO Bratislava jako vítěz prvního velkého turnaje domácí sezóny. Zákonitě tak musí patřit mezi nejžhavější kandidáty na titul. Po bezchybné jízdě pražským turnajem neztratilo ve skupinové fázi proti ENTERPRISE a Entropiq Future ani jednu mapu a jeho forma jde po snížení dřívější vysoké porce oficiálních zápasů postupně nahoru. Aktuálně jde o 73. nejlepší tým světa.

Pardubický celek naposled doplnil sestavu akvizicí z Izraele. Anarkez ale do kádru zapadl dokonale a v kombinaci s Dytorem utváří supersilné duo carry hráčů, kteří umí sami vyhrávat zápasy. I když jako zkušený borec přišel z Evropy, tak za sebou nemá tolik offline akcí, proto si je i na naší scéně skutečně užívá a týmu dodává nálož energie. Systém hry DNE je nepříjemný a v Bratislavě to soupeři poznají na vlastní kůži.

Dynamo EclotEntropiq
 Izrael anarkez (1.14)
 Česká republika Dytor (1.09)​​
 Česká republika nbqq (1.06)
 Česká republika K1-FiDa (0.94)
 Česká republika Valencio (0.93)
 Německo red (1.09)
 Polsko snatchie (1.07)
 Česká republika MoriiSko (1.05)
 Česká republika AJTT (0.96)
 Česká republika pandi7o (N/A)
číslo v závorce uvádí HLTV rating za rok 2023

Entropiq jsou zřejmě největším otazníkem play-off. Po neúspěšném prvním kvartálu proměnilo vedení organizace sestavu v mezinárodní, v kádru zůstal z domácího jádra pouze AJTT. Nehodili ale flintu do žita a pro tento turnaj poskládali pětici, ve které naposledy oblékne dres EIQ MoriiSko a chtít se bude ukázat také pandi7o z akademie Future. Nedá se očekávat dokonalá souhra, uvolněnost ale může být smrtelná.

Místenku na Tipsport CS:GO Bratislava si Entropiq vybojovali na úkor Cryptovy, na kterou sice nestačili v BO1 duelu, ale následný BO3 decider už zvládli a medailistu z Prahy z turnaje vyřadili. Zápas na velkém pódiu bude ale o něčem jiném. Důležitá pro celý tým bude přítomnost zahraničního dua, především snatchie má zkušenosti z velkých světových akcí. Když do sebe všechno zapadne, mohou být černým koněm.

Dynamo Eclot vs. Entropiq
Dynamo Eclot vs. Entropiq
Foto: Tipsport
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.