Přejít k hlavnímu obsahu

Useknutá ruka v živém přenosu! Útočník naběhl na streamera s mečem

26. 5. 2023 | 14:30 Zajímavost
Živé vysílání čínského streamera skončilo katastrofou. Během jeho přenosu se zjevil muž s mečem a začal útočit na lidi, přičemž dokonce uřízl influencerovi ruku. Celý incident byl zachycen na videu. Oběti byly převezeny do nemocnice a případ je předmětem dalšího vyšetřování.
Influencer přišel o ruku
Influencer přišel o ruku
Zdroj: Twitter/Weibo

V jednu chvíli si povídali a za pár okamžiků už bojovali o život. Influencer údajně přišel o ruku poté, co jej a jeho přítele napadl muž během živého přenosu v čínském městě Sia-men. V nahrávce živého přenosu byla dvojice viděna, jak mluví s diváky před kavárnou v kampusu, když na ně zezadu náhle zaútočil muž s nožem. Nůž byl ale tak obrovský, že se dá klidně považovat spíše za meč nebo mačetu.

Zaskočená dvojice se pokusila muži uniknout, když pokračoval v řádění. Kolemjdoucí křičeli hrůzou, když si uvědomili, co se jim odehrává před očima. V dalším klipu bylo vidět, jak útočník pronásleduje dvojici, když běžela přes areál. Jeden o očitých svědků tvrdil, že je přítelem podezřelého, přičemž prohlásil, že jedné z obětí byla useknuta ruka, když ji zvedl, aby se ochránil před útokem. Fotografie useknuté ruky údajně patřící oběti se objevila v internetovém příspěvku, který vyzýval k přísnému potrestání útočníka.

Sia-menská policie vydala ve středu prohlášení, v němž potvrdila, že na místo vyslala policisty a sanitku poté, co obdržela zprávy o potyčce. Předběžné vyšetřování zjistilo, že podezřelý se před útokem s dvojicí pohádal. Oběti pořezal nožem na rukou a zádech, než z místa utekl. Policie ho zadržela o několik hodin později. Oběti byly převezeny do nemocnice a ošetřeny se zraněními, která nebyla život ohrožující.

Zdroj: AsiaOne
Štítky: stream, Čína, video
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.