Přejít k hlavnímu obsahu

Kdo je nejlepším hráčem domácím scény? Hlasujte a vyhrajte investiční mince

27. 5. 2023 | 09:15 Counter-Strike 2 MČR
Součástí letošní sezóny bude i dlouhodobá soutěž s Českou mincovnou. Hledáme totiž nejlepšího hráče Tipsport MČR CS:GO, hlasovat však můžete po každém eventu. O víkendu míří nejlepší týmy do Bratislavy, právě teď ale běží hlasování z úvodního turnaje v Praze.
Cesta za zlatem
Cesta za zlatem
Zdroj: Česká mincovna

Investice je hra na jeden život, proto se vyplatí nevystřílet všechno v jednom kole. Jako investor hraješ sám za sebe. Nemáš tým. Máš jenom jeden život. A hraješ proti světové ekonomice. Taky ale platí, že nechat svoje úspory ležet na spořicím účtu je jako stále dokola savovat své zbraně. Přežiješ, ale co z toho? Řešení může být investice do zlata. Začít můžeš tím, že třeba nějaké vyhraješ! Hlasuj a uspěj právě v naší soutěži.

Ve spolupráci s Českou mincovnou hledáme nejužitečnějšího hráče turnajů Tipsport MČR CS:GO. Každý, kdo věnuje svůj hlas, bude zařazen do slosování o jednu ze šesti investičních mincí. Nejlepší hráč celého ročníku si z MČR odnese zlatou investiční minci v hodnotě 56 000 Kč. Hlasovat a soutěžit o mince může nejen celá vaše rodina, ale výsledek ovlivní také odborná porota největších herních médií a esportových asociací.

Cesta za zlatem
Cesta za zlatem
Foto: Česká mincovna

Pro koho můžete hlasovat za Tipsport CS:GO Praha I?

Na oficiálních stránkách cestazazlatem.cz najdete také krátké, ale zajímavé rozhovory s kompletní desítkou vybraných hráčů, které se týkají především herní ekonomiky. Inspiruj se a buď součástí MČR!

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.