Přejít k hlavnímu obsahu

Opat04 na esportové scéně? Kontroverzní streamer obdržel nabídku do české ligy!

27. 5. 2023 | 16:09 League of Legends Spekulace
Rozdmýchá streamer Opat04 vášně na domácí scéně? Ukázat by se totiž mohl jako hráč. Na Twitteru prozradil, že dostal nabídku od týmu z druhé ligy, se kterým si hned jde zatrénovat.
Opat04
Opat04
Zdroj: sociální sítě

Opat04 patří mezi nejznámější české postavy spojené s League of Legends, jen ne ve světě kompetitivních turnajů, ale streamování. I přesto jde však o hráče z nejvyšších ranků, díky čemuž se za svoji dovednostní úroveň určitě nemusí stydět. Nyní by však mohlo přijít porovnání, které by se nikdo nenechal ujít.

Český streamer totiž během sobotního odpoledne na Twitteru prozradil, že obdržel nabídku hrát za tým z druhé Hitpoint ligy. „Musím se rozhodnout do 30. května, kdy je roster lock. Co myslíte?“ zeptal se své komunity. „Mám docela chuť, no Kappa,“ dodal. Hrát League of Legednds umí, kompetitivní svět ale je úplně odlišný.

Ať už to myslí ze srandy, nebo nad tím vážně uvažuje, tak to minimálně zkusí. Pouhých pět minut po prvním tweetu totiž oznámil, že dnes večer si s novým týmem zahraje první scrimy. „Snad nenaintím,“ napsal Opat. Zatím není známo, o jaký jde tým, ale Opatova přítomnost by domácí lize určitě dodala netradiční koření.

UPDATE: Opata čeká od 19:00 první trénink s novým týmem

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.