Přejít k hlavnímu obsahu

Premiéra ve FIFA 23! České křídlo se dočká karty pro nejlepšího hráče měsíce

31. 5. 2023 | 10:52 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Čtyři zápasy, tři góly, tři asistence. Taková je květnová bilance Václava Černého. Český reprezentant významně přispěl k vítězné šňůře FC Twente, která mančaftu pomohla k pátému místu v Eredivisie. Svými výkony si Černý vysloužil ocenění Player of the Month a ve FIFA se dočká speciální karty, jež bude mít podle FutSheriffa hodnocení 87. Jak by měly vypadat další statistiky?
POTM Václav Černý
POTM Václav Černý
Zdroj: FutSheriff

Pro většinu hráčů jde v květnu o nepříliš lákavou a zajímavou kartu, tuzemští fanoušci a hráči by ale mohli premiérovou POTM kartu českého fotbalisty ve FIFA 23 ocenit.

Václav Černý se bude údajně disponovat kartou s celkovým ratingem 87. Rychlost 94 rozhodně není k zahození, stejně jako jeho další útočné atributy - 84 střelba, 82 přihrávky a 87 dribling. S dobrým chemistry stylem jde o velice slušnou kartu.

Problémem by mohla být síla Černého. O bránění pak vůbec nemůže být řeč. Karta by do FIFA měla dorazit v pátek 2. června.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).