Přejít k hlavnímu obsahu

Hledá se investor. Cryptova nabízí majoritní podíl ve společnosti

31. 5. 2023 | 14:40 Příběh
Nikdo to nečekal. Hráče i fanoušky překvapila zpráva o tom, že kvůli „změně investiční strategie hlavního investora“ musí organizace Cryptova utlumit veškeré aktivity. Situaci následně okomentoval i CEO ostravské organizace Michael Blažík. „Česká esport scéna potřebuje větší změny, jinak jsme nebyli poslední,“ napsal Blažík na Twitter.
Cryptova hledá investora
Cryptova hledá investora
Zdroj: PLAYzone/Twitter

Organizace, která byla v roce 2023 na vzestupu a prodrala mezi top 5 týmů v CS:GO, řeší obří problémy. Nemá peníze na provoz, musí utlumit veškeré aktivity. A hledá investora.

„Budeme se snažit najít investory, kteří do esportu chtějí vstoupit a chtějí rovnou převzít něco s fungující strukturou, hráči a sloty v ligách. Jsme ve slevě,“ hlásí Blažík. „Nabízíme majoritní podíl v naší a.s.,“ potvrdil CEO organizace Cryptova

Cryptova utlumuje činnost

Nepostoupení na LAN finále Tipsport CS:GO Bratislava není největší květnovou pohromou pro Cryptovu. „Z důvodu změny investiční strategie našeho hlavního investora jsme nuceni veškeré aktivity Cryptovy utlumit,“ zní v oficiálním prohlášení, které přišlo jako rána z čistého nebe.

„Cryptova se od začátku vydala na cestu být dlouhodobý a udržitelný projekt. Bohužel nyní nemáme dost času, abychom na této cestě k cíli pokračovali a od dnešního dne utlumujeme své aktivity a budeme fungovat v omezené formě,“ stojí ve vyjádření, které je způsobeno změnou investiční strategie hlavního investora.

Štítky: Cryptova, investor
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).