Přejít k hlavnímu obsahu

Překvapení hned na úvod LPL! Šampioni MSI za hodinu padli

1. 6. 2023 | 15:50 League of Legends Reportáž
JD Gaming chtěli po vítězném MSI začít na domácí scéně úspěšně. V úvodní sérii proti Weibo Gaming ale prohráli a rozhodně nevypadali jako mančaft, který teprve nedávno ovládl mezinárodní turnaj. Za hodinu bylo hotovo, WBG bez větších problémů vyhráli 2:0 a s novým junglerem oslavili ohromně povedenou premiéru.
JD Gaming po vítězném MSI
JD Gaming po vítězném MSI
Zdroj: Joe Brady/Riot Games

Je to jen několik dní od okamžiku, kdy byla oficiálně představena posila Weibo Gaming. Jungler Wei „WeiWei“ Bo-Han se po půlroční pauze znovu ukázal v profesionálním zápase League of Legends a vypadal výborně. Hung „Karsa“ Hao-Hsuan se bude jen těžko dostávat zpět do základní sestavy.

První zápas byl pro drtivou většinu fanoušků šokem. Weibo Gaming hráli jako z partesu, jedinou smrt zapsal Kang „TheShy“ Seung-lok. Konečné skóre? 14:1 pro WBG. Po 26 minutách explodoval Nexus favorizovaných JD Gaming.

V druhé hře se dařilo především bot side WBG. Hlavně Wang „Light“ Guang-Yu byl pro JD Gaming problémem. Jeho Aphelios se postaral o 35% damage týmu. JDG neměli odpověď a prohráli i druhý špíl série.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).