Přejít k hlavnímu obsahu

Mladá dánská hvězda přestoupí do Astralis, otázkou je kdy

1. 6. 2023 | 19:20 Counter-Strike 2 Spekulace
V táboře Astralis se podle informací HLTV.org chystá další změna. Dánská organizace má údajně zájem o Victora „⁠Staehr⁠“ Staehra, 18letého hráče, jenž momentálně obléká dres Sprout. Mladému střelci končí smlouva na konci letošního roku, možný je prý i dřívější přestup.
Victor "⁠Staehr⁠" Staehr
Victor "⁠Staehr⁠" Staehr
Zdroj: PGL

Dánská organizace Astralis se v posledních letech rozhodně nenudí. Změna střídá změnu, z legendární pětice, jež společně ovládla tři Majory, zbývají jen Lukas „gla1ve“ Rossander a navrátilec Nicolai „device“ Reedtz. Pod křídla si berou mladé naděje, další z nich by měl být Victor „⁠Staehr⁠“ Staehr.

V osmnácti letech patří mezi největší dánské hvězd, v týmu Sprout se nejednou ukázal na tier 2 scéně jako solidní přislib do budoucna. V posledních třech měsících má HLTV rating 1.10, nejednou byl hlavním tahounem týmu.

S Astralis už se podle HLTV.org domluvil na přestupu v roce 2024, možný je ale i dřívější transfer. Vše by mělo záviset na domluvě mezi Sprout a Astralis.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).