Přejít k hlavnímu obsahu

Dva odchody z Entropiqu. Končí MoriiSko i mladá naděje

2. 6. 2023 | 08:30 Counter-Strike 2 Přestup
Entropiq se ve čtvrtek rozloučil se dvěma hráči své Counter-Strike: Global Offensive sekce. Organizaci Martina Kabrhela nebudou nadále reprezentovat Josef „MoriiSko“ Maurenc a Jan „pandi7o“ Holák. Maurenc i Holák ukončili své působení v Entropiqu čtvrtým místem na Tipsport CS:GO Bratislava.
Josef "MoriiSko" Maurenc
Josef "MoriiSko" Maurenc
Zdroj: Matúš Zeťák/PLAYzone

Téměř dva a půl roku strávil Josef „MoriiSko“ Maurenc v Entropiqu. Spolu s Michalem „leckr“ Kadlíčkem, Lukášem „capseN“ Koláčným, Filipem „AJTT“ Dolenským a Janem „HONES“ Urválkem byl v první polovině roku 2021 jednoznačně největší konkurencí SINNERS.

Tipsport COOL Ligu ovládli bez jakýchkoli problémů, ovšem top soupeř v podobě SINNERS scházel. V Sazka eLEAGUE už se dva nejlepší mančafty domácí scény utkaly ve finále. V napínavé sérii nakonec zlato brali SINNERS.

Další MoriiSkovo působení v Entropiqu už se muselo obejít bez většího úspěchu. Tým se potýkal s neustálými problémy, poslední kapkou byl začátek letošní sezóny. Po neuspokojivých výkonech se organizace vrátila k mezinárodní sestavě. MoriiSko je aktuálně spojován s přestupem do ENTERPRISE, kde by se mohl znovu spojit s Michalem „leckr“ Kadlíčkem.

Své sbohem řekl také Jan „pandi7o“ Holák. „Přál si hrát víc a naskočit do našeho full-time programu, což v tuhle chvíli nebylo v našich možnostech,“ komentovalo konec 18letého talentu organizace Entropiq.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).