Přejít k hlavnímu obsahu

0:3, SINNERS končí bez výhry. Poslední hřebíček? Prohra proti Lobanjicovi

2. 6. 2023 | 19:13 Counter-Strike 2 Reportáž
Na CCT North Europe Series 5 nebudou SINNERS vzpomínat v dobrém. Stříbrný mančaft Tipsport CS:GO Bratislava ze tří BO3 sérií nevyhrál jedinou a končí na děleném posledním místě. Definitivní rozlučkou byla prohra s Unluko5 1:2. Perfektní mušku znovu ukázal Nizozemec Shuaib „D0cC“ Ahmad.
0:3, SINNERS končí bez výhry
0:3, SINNERS končí bez výhry
Zdroj: Matúš Zeťák/PLAYzone

Co turnaj, to jiní SINNERS. Jednou nastoupí silná skvadra, která soupeři nedá šanci, podruhé zase mančaft, jenž se trápí. A prohrává.

Příkladem budiž CCT North Europe Series 5. Postupně prohrála česká pětice proti Anonymo (#83), GTZ (#83) a Unluko5 (#85). Ze všech tří sérií si odnesla jedinou vyhranou mapu (proti GTZ museli SINNERS první zápas vzdát). Celkově tak skončila se skóre 0:3.

Souboj s Lobanjicou a spol. byl příběhem tří odlišných map. Na té první (Mirage) těsně vyhrál mix v čele s výborně střílícím Shuaibem „D0cC“ Ahmadem, Ancient si naopak podmanili SINNERS. Rozhodovat musel Overpass.

Na něm sice po sedmi kolech stříbrní medailisté z Tipsport CS:GO Bratislava vedli 4:3, v dalším průběhu utkání ale získali pouhé dva body. Výsledných 6:16 tak znamenalo konec na turnaji a dělené poslední místo.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).