Přejít k hlavnímu obsahu

Sampi drtí přemožitele SINNERS, v sobotu to schytali Portugalci

3. 6. 2023 | 17:19 Counter-Strike 2 Bleskovka
Začátek nebyl podle představ, další dvě kola to šlape, jak má. Sampi.Tipsport mají na CCT North Europe Series 5 druhou výhru, když po Unluko5 porazili i GTZ. Přehráli tak již druhého přemožitele SINNERS. Liberecká organizace se s turnajem rozloučila po páteční prohře se skóre 0:3.
Lukáš "sAvana" Lintner
Lukáš "sAvana" Lintner
Zdroj: Matúš Zeťák/PLAYzone

Jediná vítězná BO3 série dělí Sampi.Tipsport od postupu do play-off CCT North Europe Series 5. Úvodní nezdar je dávno zapomenutý, bronzový celek z Tipsport CS:GO Bratislava je na koni. Po Unluko5 sejmul portugalské GTZ.

Znovu se luxusním výkonem blýsknul Matúš „MATYS“ Šimko. Slovenský střelec v sérii zapsal skóre 55/36 a dosáhl na ADR 110.7. Dařilo se ale všem borcům a velice kvalitní týmová hra přinesla ovoce v podobě hladkého vítězství 2:0 (16:10, 16:10).

Sampi.Tipsport mají momentálně ve swiss stage CCT North Europe Series 5 skóre 2:1 a čekají na svého soupeře v zápase o postup.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).