Přejít k hlavnímu obsahu

Výhry k ničemu. Hráči kritizují bídné odměny z FUT Draftů

4. 6. 2023 | 11:08 EA SPORTS FC 24 Komentář
FUT Draft potřebuje změnu. Taková je jasný vzkaz hráčů FIFA 23. V posledních dnech se jich velká porce vrátila právě k FUT Draftu, který je součástí objectivů. Ty jsou samy o sobě slušné. Problém je ale u odměn za samotný Draft, které jsou zastaralé a neodpovídají momentálnímu stavu FIFA. Alespoň tak to vidí hráči.
FUT Draft
FUT Draft
Zdroj: EA Sports

Herní mód FUT Draft už je stálou součástí fotbalových her od EA Sports. Poprvé se Draft obejvil ve FIFA 16 a ihned se stal ohromně populárním. Především mezi tvůrci obsahu byl Draft obrovsky vítaným oživením. Všichni dělali speciální výzvy ve FUT Draftu.

Postupem času ale ustoupil mód ze světla reflektorů. Jedním z důvodů mohou být i horší odměny, které zaostávají za ostatními módy. „Platíte za účast v režimu, který vám za výhru pravidelně dává méně než polovinu vkladu,“ otevřel diskuzi jeden z hráčů.

Většina s ním souhlasila, další poukazovali na ty hráče, kteří mohou vyhrát každý draft a vydělávat tak spoustu mincí. Když na to mají, tak proč by ne, zněla odpověď. Dalším argumentem byl fakt, že EA Sports s horšími odměnami vydělají více peněz na FIFA Pointech.

Momentálně je FUT Draft díky objectivům velice populární a odměny tak díky speciálním úkolům nevypadají tak zle. Ale i tak to jednoduše chce změnu, trochu svěžího větru.

Kýžená změna by mohla podle FUTZone přijít s EA Sports FC. „V EA SPORTS FC se testují další balíčky/odměny v mincích ve FUT Draftu. Mohl by být také zaveden nový formát,“ informuje známý leaker.

Zdroj: Reddit
Štítky: fifa, draft
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).