Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Nová královna a rekordně dlouhý subathon

6. 6. 2023 | 12:02 Twitch
Květen kromě venkovních teplot obměnil také žebříček nejsledovanějších českých a slovenských streamerek. Špička ledovce se nám proměnila a trůn byl po dlouhé nadvládě předán konkurenci. Kdo se na něj usadil a co dalšího se v posledním měsíci dělo na Twitchi?
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková konečně může slavit. Dlouho se držela na stupních vítězů, ale konečně mohla vystoupat až na ten nejvyšší. Stačilo ji k tomu 41 547 zhlédnutých hodin, přičemž k tomu stačil pokec a hudba, jak jsou již diváci zvyklí.

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Zdroj: Twitch

2. místo

Minulý měsíc se poprvé v našem žebříčku objevila Anežka „Sutsuno“ Martáková, a to ve velkém stylu. Subathon totiž natáhla i skoro na celý květen, čímž kromě pomyslného stříbra za 36 732 zhlédnutých hodin dosáhla ještě na jeden milník. Její stream totiž trval neuvěřitelných necelých 57 dní, tedy nějakých 1359 hodin. Subathonová laťka se tedy opět navyšuje!

Anežka „Sutsuno“ Martáková
Anežka „Sutsuno“ Martáková
Zdroj: Twitch

3. místo

Na bronz známé tváři Anně „Andullie“ Raunigrové stačilo 29 111 zhlédnutými hodin. Pravidelně ale dosahuje vyššího počtu diváků než ostatní streamerky ze seznamu.

Anna „Andullie“ Raunigrová
Anna „Andullie“ Raunigrová
Zdroj: Twitch

4. místo

Nejhorší umístění za poslední rok v květnu zaznamenala Tereza „itsterez“ Herzánová. Poprvé se nedostala na stupně vítězů a může za to „pouhých“ 28 379 zhlédnutých hodin

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

5. místo

Parádní měsíc a zároveň premiéru v našem žebříčku má streamerka Erika „CheekyErika“ Hargašová. Květnových 24 224 zhlédnutých hodin ji zařídilo hned pátou příčku. Hlavní zábavou jejího kanálu je GTA V.

Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místoViktorkaa22 439 zhlédnutých hodin
7. místohenicek19 360 zhlédnutých hodin
8. místoArennthia18 193 zhlédnutých hodin
9. místoKipinka17 544 zhlédnutých hodin
10. místomayyya17 300 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.