Přejít k hlavnímu obsahu

Posledních 12 hodin! Zapoj se do velké giveaway a vyhraj parádní herní výbavu

9. 6. 2023 | 11:59 Counter-Strike 2 Soutěž
LORGAR Cup v sobotu nabídne druhou národní kvalifikaci. Do Evropy se může probojovat každý, stačí jen zkusit štěstí a uspět proti domácí konkurenci. Pro všechny je tu ale také velká giveaway o herní vybavení značky LORGAR. Odnést si můžeš herní myš, podložku pod myš, nebo dokonce židli. Spolu s globální soutěži se hraje o skoro čtyři desítky krásných cen.
Giveaway
Giveaway
Zdroj: LORGAR Cup

Obě dvě giveaway o celkovém počtu 39 cen fungují jednoduše. Na oficiálním webu najdeš osm, respektive osmnáct úkolů, díky kterým dostaneš různé množství bodů do soutěže. Zapojit se zvládne úplně každý.

Některé úkoly můžeš splnit jen jednou, jiné dokonce každý den. S každým bodem tak zvyšuješ svojí šanci vyhrát jednu z krásných cen partnera turnaje, tak poctivě plň úkoly a získej výhodu ve finálním slosování.

Přihlas se do druhé národní kvalifikace na LORGAR Cup!

Soutěže shodně končí 9. 6. v 23:59. Vítěz bude vyhlášen v následujících dnech a obratem kontaktován.

Co můžete vyhrát v domácí giveaway?

Jaké ceny nabízí globální giveaway?

LORGAR Cup
LORGAR Cup
Foto: PLAYzone
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.