Přejít k hlavnímu obsahu

Oskar a olofmeister v jednom týmu. Letní soutěž 1xBet GOAT League startuje

15. 6. 2023 | 08:10 Counter-Strike 2 Preview
Tohle bude parádní zpestření hráčské přestávky. 1xBet opět spojí streamery, profesionální hráče a hráčky, komentátory a analytiky, kteří se v GOAT League utkají o 250 tisíc dolarů. Do akce půjde také česká hvězda, jež se bude snažit navázat na minulý triumf slovenské hráčky.
GOAT League Summer Vacation
GOAT League Summer Vacation
Zdroj: 1xBET

První edici 1xBet GOAT League ovládl Team Lobanjica, který ve finále porazil Team Buster s Russelem „Twistzz“ Van Dulkenem. V kádru oblíbené černohorské persony se parádně ukázala také Katarína „Kat“ Vašková. Profesionální hráčky budou součástí i druhého vydání, Kat se ale tentokrát do akce nedostane.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Mezi kapitány mimo obhájce najdeme jména jako NadeKing, TrilluXe, Nikolarn, Pimp, Dauren „AdreN“ Kystaubayev, Christopher „GeT_RiGhT“ Alesund nebo Olof „olofmeister“ Kajbjer. Právě po boku švédského veterána se v turnaji ukáží francouzská ikona Richard „shox“ Papillon a český oblíbenec Tomáš „oskar“ Šťastný. Pětici doplňují srbský kouč Nestor „LETN1“ Tanić a ruská hráčka Ksenia „Ksu“ Volkova.

Aby nešlo o obyčejný turnaj, jen se známými osobnostmi, rozhodli se organizátoři kromě přidání map Train a Dust II také celý map pool zrcadlově otočit. Pro diváky to bude tak netradiční podívaná, jak se oskar a spol. budou snažit se známým, ale obráceným prostředím popasovat. GOAT League Summer Vacation startuje 15. června skupinami, nejlepší tým poznáme o pět dní později. V první řadě ale půjde o zábavu na streamech.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.