Přejít k hlavnímu obsahu

Loňská hvězda a posila z Entropiqu. ENTERPRISE zbrojí na druhou polovinu roku

16. 6. 2023 | 16:17 Counter-Strike 2 Přestup
Spekulace potvrzeny. ENTERPRISE se v základní sestavě odhodlali hned ke dvěma změnám. S týmem se po čtyřech měsících loučí Jakub „M1key“ Krausko a Martin „Pechyn“ Pechoušek, kteří byli přesunuti na přestupovou listinu. Místo nich dres ENTERPRISE opět oblékne navrátilec Robert „manguss“ Kasper a bývalý hráč Entropiqu Josef „MoriiSko“ Maurenc.
MoriiSko a leckr znovu v jednom týmu
MoriiSko a leckr znovu v jednom týmu
Zdroj: PLAYzone (Radim Madarász)

Nedařilo se, Counter-Strike tým byl daleko za očekáváním. Vedení tak muselo zakročit. Do základní sestavy se po půlroční pauze vrací Robert „manguss“ Kasper. 22letý borec dlouhodobě patřil mezi největší opory ENTERPRISE, o jeho služby dokonce stáli i SINNERS. O jeho kvalitách tak nemůže být pochyb.

Druhou posilou, tentokrát „zvenčí“, je Josef „MoriiSko“ Maurenc. Ten teprve nedávno opustil po dvou a půl letech Entropiq a nevěděl, co s ním bude. Nyní už se ale představuje v novém angažmá. Po krátké odmlce se navíc znovu potká v jednom celku s Michalem „leckr“ Kadlíčkem, s nímž strávil poslední dvě sezóny.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Dva příchody znamenají také dva odchody. Mimo sestavu a na přestupovou listinu míří Jakub „M1key“ Krausko a Martin „Pechyn“ Pechoušek. Oba si uplynulý půl rok za rámeček nedají, po konci eSuby nyní přichází další zklamání. Oba se tak musejí spoléhat na změny v jiných týmech, aby měli kde letošek dohrát.

„První půlka sezóny nedopadla podle očekávání a změna přijít musela. Ani náhodou to nebyla chyba M1keyho či Pechyna. S momentálním lineupem chceme dostat EP zpět mezi špičku scény a následovat kroky domácích týmů ve světě. Cesta nebude jednoduchá, ale věřím, že to zvládneme. Čas napsat náš příběh na serveru,“ vyjádřil se leckr.

V pondělí sice odstartovala oficiální hráčská přestávka, ENTERPRISE ovšem budou zřejmě makat naplno. Doposud ladili nové složení a hned v sobotu 17. června naskočí do prvního turnaje. Čeká je totiž skupinová fáze LEON TEAMPLAY, kde se bude hrát o 11 tisíc dolarů. Úvodní duel je čeká proti týmu Ignis Serpens.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).