Přejít k hlavnímu obsahu

Mistři světa chystají změnu! Major rekordmana by měl nahradit 19letý talent

19. 6. 2023 | 12:16 Counter-Strike 2 Spekulace
Peter „dupreeh“ Rasmussen na Majoru v Paříži definitivně přepsal historické tabulky. Nejen, že je jediným účastníkem všech CS:GO Majorů historie, ale současně se osamostatnil mezi hráči s největším počtem titulů. V CS 2 ale žádné další zřejmě nepřidá, minimálně tedy ne v týmu Vitality, kde má podle nejnovějších spekulací skončit. Na koho mají Francouzi zálusk?
Peter „dupreeh“ Rasmussen
Peter „dupreeh“ Rasmussen
Zdroj: BLAST.tv

Být světovou jedničkou ještě neznamená, že je všechno dokonalé a že nejde být ještě lepší. S příchodem Counter-Striku 2 se dynamika změní více než kdy předtím a mnohé týmy hledají příležitosti na upgrade.

Team Vitality sice opanoval poslední CS:GO Major, ale konkurence bude v CS 2 ještě hladovější. Podle zdrojů portálu Blix.gg se tak má rozloučit druhý nejstarší hráč týmu, který už vyhrál vše, co se vyhrát dalo. Peteru „dupreeh“ Rasmussenovi je navíc novopečeným otcem a může nastat čas, kdy rodina dostane přednost.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Vyztužit kádr Vitality má druhý hráč z Izraele. Příchod Lotana „Spinx“ Giladiho byl velice vydařený a v jeho stopách by měl jít Shahar „flameZ“ Shushan, který má v 19 letech za sebou už 3 roky na nejvyšší úrovni.

Talentovanému střelci končí smlouva v OG a v rámci spekulací se během června skloňovala řada možných destinací. Team Vitality ale může tou nejlákavější, vždyť jde o novopečené světové šampiony, kde bude mít navíc dobře známého krajana. Nové informace opět potvrzují, že CS 2 si za OG flameZ opravdu nezahraje.

Jak by mohla vypadat sestava Vitality?

 Francie Dan „apEX“ Madesclaire
 Dánsko Emil „Magisk“ Reif
 Francie Mathieu „ZywOo“ Herbaut
 Izrael Lotan „Spinx“ Giladi
 Izrael Shahar „flameZ“ Shushan

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.