Přejít k hlavnímu obsahu

Česká stopa v nejvyšší lize končí. SINNERS nezvládli první kolo play-off

19. 6. 2023 | 13:30 Trackmania Reportáž
Druhá část sezóny Trackmania World Tour se chýlí ke konci. SINNERS se ve druhém splitu podařilo podstatně zlepšit své výkony, vyřazovací část jim ale bohužel vůbec nevyšla.
tween a Kappa
tween a Kappa
Zdroj: TMWT

Karty českých hráčů se v druhé části sezóny obrátily. Filip „eLconn21“ Šprungl s týmem Into The Breach nedokázal v základní části získat ani jednu výhru a následně se rozhodl s Trackmania World Tour rozloučit.

Množství hodin potřebných k udržení na nejvyšší úrovni a psychická zátěž byly na něj příliš, raději se tak z elitní ligy stáhne a bude se v budoucnu opět účastnit zábavnějších soutěží, v kombinaci se streamováním.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Právě SINNERS v prvním splitu rovněž nezískali ani jednu výhru, ale mapy ve druhé části sezóny jim seděly o poznání více. Čtyři výhry jim přinesly postup do play-off ze 4. místa. Tam ale bohužel daleko nedokráčeli.

Na jedné z map dokázal v prvním kole LB sice Martin „Kappa“ Krompolc dokázal zajet světový rekord, s Markem „tween“ Pacherem ale na Gamers First nestačili, ačkoliv je v základní části těsně dokázali porazit.

Gwen a Binkss však patří mezi extratřídu. „Nebyl to dnes náš nejlepší výkon, přestože jsme byli náležitě připraveni. Lepší tým vyhrál,“ napsal Kappa. Hříšníky může těšit alespoň progres, na němž se dá stavět.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.