Přejít k hlavnímu obsahu

FIFA komunita rozdělena na dva tábory. Kazí Shapeshifters hru?

19. 6. 2023 | 14:46 EA SPORTS FC 24 Komentář
Jen málokteré promo tolik rozděluje hráče FIFA 23 jako právě probíhající Shapeshifters. Jedna část komunity je nadšená, speciální karty s netradičními pozicemi se jí líbí. Na druhé straně jsou tací, kteří věří, že FIFA by se měla co nejvíce držet reálného fotbalu. Co dalšího hráčům vadí?
Shapeshifters
Shapeshifters
Zdroj: mein-mmo.de

Jedno se musí nechat - Shapeshifters promo zatím, co se týče contentu, patří mezi to nejlepší z FIFA 23. Kvalitní SBC karty za dobré ceny zdobí pro mnohé kontroverzní akci. Dayot Upamecano, Gianluca Zambrotta i Vitinha se vyplatí a najdou si cestu do nejednoho týmu.

Oproti ostatním ročníkům navíc Shapeshifters ještě víc dostává svému názvu, zářným příkladem mohou být již zmiňované Squad Building Challenges. Stoper Bayernu se může pohybovat v útoku, italská ikona z obrany exceluje v záloze.

Hráči, kteří jsou spíš pro Shapeshifters, si pochvalují oživení, jež právě toto promo přináší. Ke konci FIFA hledají novinky, což zajišťují Shapeshifters.

Druhá strana mince

Početná skupina netradiční promo kritizuje. Nejeden fotbalový fanoušek chce, aby byla FIFA co nejvíce podobná reálnému sportu. A to Shapeshifters nesplňují.

„Mně přijde, že těmi kartami mimo pozici to úplně doje*ávají. Nedovolí ti hrát běžný hráče na pozici, kde hrají v realitě, a pak udělají kartu Rüdigera na hrotu,“ stěžuje si jeden z českých hráčů. „Nejstupidnější promo, co kdy bylo. Už tak to mělo s fotbalem pramálo společnýho, ale toto...,“ komentuje další.

Na jakou stranu se přikláníte vy?

Líbí se vám promo Shapeshifters?

Možnosti výběru
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).