Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG na lavičku OG? Organizace má přestavět kádr, odejde i Rus

19. 6. 2023 | 22:55 Counter-Strike 2 Spekulace
Adam „NEOFRAG“ Zouhar není podle informací hltv.org a 1pv.fr v budoucích plánech OG. Základní sestavu evropské organizace by tak opustil po více než roce. Podobný osud, tedy posazení na lavičku, údajně čeká i Abdula „⁠degster⁠“ Gasanova. Do vybrané pětice by se měl naopak vrátit Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković.
OG NEOFRAG
OG NEOFRAG
Zdroj: BLAST

Portály HLTV a 1pv.fr přišly s informací o plánovaných změnách v týmu OG. V Counter-Strike: Global Offensive sekci budou prý na lavičku posazeni dva hráči - Adam „NEOFRAG“ Zouhar a Abdul „⁠degster⁠“ Gasanov. Druhý jmenovaný byl dlouhodobě nejlépe střílejícím hráčem celku a jeho bench je tak spíše překvapivým.

Českému střelci se v prvním evropském angažmá nedaří podle představ. K týmu se připojil ke konci května roku 2022, od té doby se průměrně držel na HLTV ratingu 0.99. Zaostával tak za hvězdnými kolegy, velice podobně na tom byl Maciej „⁠F1KU⁠“ Miklas. Ten by ale v týmu měl zůstat.

Do týmu by se měl vrátit in-game leader Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković. Od února byl srbský hráč mimo hru poté, co se rozhodl odstoupit ze základní sestavy z osobních důvodů. Zadarmo pak prý do OG dorazí jako volný hráč Iulian „⁠regali⁠“ Harjău.

Potenciální sestava OG:

 Srbsko Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković
 Polsko Maciej „⁠F1KU⁠“ Miklas
 Rumunsko Iulian „⁠regali⁠“ Harjău
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar (na lavičce)
 Rusko Abdul „⁠degster⁠“ Gasanov (na lavičce)

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
: Česká asociace esportu
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).