Přejít k hlavnímu obsahu

After Párty, co bude mít grády. Ve Vodafone PLAYzone Areně vystoupí Robin Zoot

23. 6. 2023 | 12:30 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Už tuto sobotu se ve Vodafone PLAYzone Areně uskuteční poslední FIFA 23 turnaj této sezóny GAME FUT Challenge powered by STR8. Jenom o dění na virtuálním trávníku to ale nebude.
After Párty
After Párty
Zdroj: FUT Challenge

Grand finále se zúčastní špička česko-slovenské FIFA scény, chybět nebude ani novopečený mistr České republiky Matej „Matejs“ Dunka z týmu Entropiq. Brány chodovské Vodafone PLAYzone Areny se otevřou pro návštěvníky v 11:00 a pro každého, kdo se přijde podívat a zúčastnit se soutěží, jsou připravené věcné ceny od společnosti STR8. Vstup na akci a následnou After Párty je zcela zdarma!

Po skončení FIFA turnaje je pro návštěvníky připravena velkolepá After Párty. Hlavní hvězdou večera je populární rapper z labelu Milion+ Robin Zoot. Jeho vystoupení začne ve 20:30, kde určitě zazní jeho nová skladba Givenchy, která měla včera svou premiéru. Celý večer pak uzavře slovenský hardstylový DJ Uplifter, jenž si pro návštěvníky připravil dvouhodinový set té nejlepší elektronické hudby.  

Program After Párty:

  • 20:30 až 21:30 – Robin Zoot (Milion+)
  • 21:30 až 23:30 – DJ Uplifter (Hardstyle)
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.