Přejít k hlavnímu obsahu

Brankáři jako útočníci! Do FIFA 23 dorazily další speciální karty

24. 6. 2023 | 09:38 EA SPORTS FC 24 Update hry
EA Sports znovu posouvají hranice s promem Shapeshifters. Fotbalisté, kteří běžně hrají na pozici brankáře, se posunuli do útoku a zálohy. Po dlouhé době se podobné karty dočkal gólman, který je známý svým odvážným stylem a častým riskem s míčem - Manuel Neuer.
Nejnovější karty Shapeshifters
Nejnovější karty Shapeshifters
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Jen málokterý brankář se tolik přiblíží roli útočníka jako Manuel Neuer. Legendární Němec má za sebou několik parádních kousků mimo své vápno. Netradiční karta už teď patří mezi oblíbence komunity.

V útoku bude nastupovat i Pepe Reina, bývalý španělský reprezentant známý hlavně díky svému působení v Liverpoolu. Úlohy v záloze si vyzkouší Vanja Milinković-Savić, jenž bude moci nastupovat bok po boku se svým bratrem Sergejem.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Nejdražším hráčem v druhému týmu Shapeshifters je o parník Ousmane Dembélé. Momentálně je dokonce dražší než Pelé z prvního týmu. Garrincha na hrotu vyjde hráče na více než pět milionů, obě verze Samuela Eto'o stojí přes tři miliony mincí.

Mezi SBC hráči jsou od pátku TOTY Icon David Beckham a již zmiňovaný Milinković-Savić.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).