Přejít k hlavnímu obsahu

Dnes naposledy. Přijď si o prázdninách ještě jednou zahrát turnaj v Clash Royale

5. 8. 2023 | 08:00 Clash Royale Turnaj
I o prázdninách si mohou návštěvnici našeho portálu užívat komunitních turnajů. Tentokrát jsme si pro vás připravili legendární mobilní hru Clash Royale, která se po delší pauze opět vrací do našeho katalogu. Čtyři sobotní turnaje, bank naplněný 5 000 Kč a spousta zábavy! Registrace je otevřená pro každého, tak doraz a možná budeš vítězem právě ty!
DATART Clash Royale
DATART Clash Royale
Zdroj: PLAYzone

Potřebuješ upgradovat svůj herní gear, jenže netušíš, kde hledat široký sortiment pro gamery? Připrav se na souboj s tím správným herním příslušenstvím, které najdeš na DATART.cz!

A právě s tímto opravdovým specialistou na herní příslušenství jsme pro vás připravili turnaje v Clash Royale, ve kterých si hráči zahrají o 5 000 Kč. Účastnit se může kdokoliv, tak na co ještě čekáš?

DATART specialista na herní příslušenství
DATART specialista na herní příslušenství
Zdroj: DATART

Oproti poslední uspořádané série se toho příliš nemění. Každý turnaj se hraje double-elimination formátem,  po dvou prohraných zápasech hráč končí v turnaji. Zápasy probíhají BO3 s banem, mimo grandfinále, které se hraje BO5 formátem. Mezi top 3 se vždy rozdělí 1250 Kč, celkově se tak bude hrát o 5000 Kč!

Všechny důležité informace informace naleznete v přehledu turnaje. Doufáme, že dorazíte v hojném počtu a turnaje si užijete co nejvíce.

Harmonogram DATART Clash Royale komunitních turnajů:
DatumTurnaj
Sobota 15. července od 18:00DATART Clash Royale komunitní turnaj #1
Sobota 22. července od 18:00DATART Clash Royale komunitní turnaj #2
Sobota 29. července od 18:00DATART Clash Royale komunitní turnaj #3
Sobota 5. srpna od 18:00DATART Clash Royale komunitní turnaj #4
DATART Clash Royale turnaj
DATART Clash Royale turnaj
Zdroj: PLAYzone
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!