Přejít k hlavnímu obsahu

OG představili sestavu. Nexa se vrací, nechybí bývalí hráči Fnatic

30. 6. 2023 | 17:05 Counter-Strike 2 Přestup
Evropská organizace OG překopala svou CS:GO sestavu. Z týmu, který se zúčastnil posledního CS:GO Majoru historie, zůstal jen Maciej „⁠F1KU⁠“ Miklas. Z lavičky se do základní sestavy vrací Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković, zbývající trojice je v týmu nová. OG budou reprezentovat Iulian „⁠regali⁠“ Harjău, Nils „⁠k1to⁠“ Gruhne a Dion „⁠FASHR⁠“ Derksen.
Nemanja "nexa" Isaković
Nemanja "nexa" Isaković
Zdroj: PGL

Nelichotivé výsledky a dlouhodobá neschopnost útočit na nejvyšší příčky vykrystalizovaly ve změny v OG. Po posazení Abdula „⁠degster⁠“ Gasanova a Adama „⁠NEOFRAG⁠“ Zouhara na lavičku a ukončení spolupráce s Nikolajem „niko“ Kristensenem oznámila evropská organizace tři nové posily a jednoho navrátilce.

Po pauze se v základní sestavě znovu objevuje Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković. Srbské IGL bylo čtyři a půl měsíce mimo hru, nyní se ale vrací a povede čerstvou pětici do prvních bojů.

Po degsterovi se AWP chopí Iulian „⁠regali⁠“ Harjău. Rumunský sniper naposledy působil v Copenhagen Flames, předtím byl rok kmenovým hráčem Fnatic. S britskou organizací má zkušenosti i Dion „⁠FASHR⁠“ Derksen. Ten oblékal dres FNC jedenáct měsíců.

Poslední posilou je Nils „⁠k1to⁠“ Gruhne. Tři a půl roku strávil v BIG, nyní si vyzkouší mezinárodní angažmá. 

Nová sestava OG:

 Polsko Maciej „⁠F1KU⁠“ Miklas
 Srbsko Nemanja „⁠nexa⁠“ Isaković
 Rumunsko Iulian „⁠regali⁠“ Harjău
 Německo Nils „⁠k1to⁠“ Gruhne
 Nizozemsko Dion „⁠FASHR⁠“ Derksen

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).