Přejít k hlavnímu obsahu

Nejoblíbenější FUT karta historie? Ve výběru Bale, Son i Alessandrini

1. 7. 2023 | 14:45 EA SPORTS FC 24 Gaming
V historii FIFA Ultimate Teamu jsme viděli tisíce různých karet. Od bronzových poloprofesionálů až k největším světovým hvězdám. Čím vyšší hodnocení, tím lepší karta. Ne vždy jsou ale ty teoreticky nejsilnější karty těmi nejoblíbenějšími. To dokládá i debata hráčů o jejich top kartě v historii FUT. Mezi favority se ukázali Heung-min Son (89 rating), Gareth Bale (88) nebo Romain Alessandrini (82).
Nejoblíbenější FUT karta historie? Ve výběru Bale, Son i Alessandrini
Nejoblíbenější FUT karta historie? Ve výběru Bale, Son i Alessandrini
Zdroj: EA Sports

Heung-min Son - POTM, 89 (FIFA 17)

Sezóna 2016/17 byla pro korejského křídelníka naprosto průlomová. Byl to Sonův druhý rok v dresu Tottenhamu, na Premier League si stále ještě zvykal. Sonova forma stoupala a ke konci soutěže si dokonce korejský fotbalista vysloužil ocenění nejlepšího hráče měsíce. A s tím dostal i parádní kartu ve FIFA 17, jež stále žije ve vzpomínkách nejednoho hráče.

Gareth Bale - IF, 88 (FIFA 15)

Velšský rychlík Gareth Bale byl běžně ve FIFA 15 na pravém kraji zálohy, v rámci Team of the Week 29 se ale posunul na hrot útoku. A děly se věci. Z hvězdy Realu Madrid se stal jeden z nejlepších hroťáků ve hře. I po osmi letech na něj hráči vzpomínají s láskou.

KOMPLETNÍ DEBATA ZDE

Romain Alessandrini - IF, 82 (FIFA 18)

Jedna z legend FIFA Ultimate Teamu. V posledních letech vždy dostane alespoň jednu speciální kartu, ve FIFA 23 byl součástí proma FUT Birthday. Nejoblíbenější verzí mezi hráči je ale in-form Alessandrini z FIFA 18. „S žádnou kartou jsem se necítil líp,“ prohlásil jeden z fifařů.

Alessandro Florenzi - FUTTIES, 86 (FIFA 17)

V dřívějších letech nebyly podobné karty na denním pořádku, jako tomu je nyní. Alessandro Florenzi se na konci FIFA 17 zařadil do Gullit gangu - všechny jeho základní statistiky dosahovaly minimální hodnoty 80. A ve hře to bylo znát. Jeden z top záložníků celého ročníku.

Arjen Robben, FUTTIES, 96 (FIFA 21)

Jen s málokým se trefují takové vingly zpoza šestnáctky jako s Arjenem Robbenem. Nizozemský křídelník měl parádní střelu a to platilo i pro jeho FUTTIES kartu ve FIFA 21. Za slušnou cenu dostali hráči spoustu zábavy a přesných šibenic.

Kdy byly ve FIFA nejlepší FUT karty?

Možnosti výběru
Štítky: fifa, FUT
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).