Přejít k hlavnímu obsahu

Nový domov? NEOFRAG je v hledáčku čtvrtfinalistů posledního Majoru

2. 7. 2023 | 10:05 Counter-Strike 2 Spekulace
Zdá se, že by Adam „NEOFRAG“ Zouhar neměl dlouho zůstat bez angažmá. Krátce po posazení na lavičku v OG se špičkový rifler dostal do hledáčku Into The Breach. Čtvrtfinalisty posledního Majoru v CS:GO má totiž opustit talentovaný Sebastian „⁠volt⁠“ Malos, tým tak hledá adekvátní náhradu.
Adam "NEOFRAG" Zouhar
Adam "NEOFRAG" Zouhar
Zdroj: Brazy Party 2023

Týmově nic moc, individuálně průměr. Tak by se dal nějak v krátkosti zhodnotit první (a taky poslední) rok Adama „NEOFRAG“ Zouhara v OG. Evropská organizace se nyní rozhodla v týmu ponechat pouze Macieje „F1KU“ Miklase, ke kterému se mimo jiné připojil i navrátilec Nemanja „nexa“ Isaković. NEOFRAG v dalších plánech nefiguroval a je na lavičce.

Všichni ale ví, jaký nepořádek po sobě dokáže 22letý Čech na serveru zanechat. Není proto divu, že se Zouhar po svém konci brzy dostane do pomyslného zaměřovače několika týmů.

Jedním ze zájemců by podle renomovaného serveru 1pv.fr mohla být britská organizace Into the Breach, která na Majoru v Paříži senzačně dokráčela až do čtvrtfinále. Hlavním tahounem celku byl i Sebastian „volt“ Malos, jenž se ale pravděpodobně bude stěhovat do GamerLegion. Ti totiž potřebují zalepit citelnou ztrátu po Ivanu „iM“ Mihaiovi, který podepsal snový kontrakt v NAVI.

V Into the Breach, aktuálně osmnáctém týmu světa, se tak otevírá jedno místečko, na které však NEOFRAG nemá být jediným kandidátem. Podle všeho je ve hře ještě francouzský veterán François „AMANEK“ Delaunay. Jak to celé dopadne?

Možná sestava Into the Breach:

 Velká Británie Thomas „Thomas“ Utting
 Velká Británie Cai „CYPHER“ Watson
 Polsko Karol „rallen“ Rodowicz
 Lucembursko Joey „CRUC1AL“ Steusel
 Česká republika Adam „NEOFRAG“ Zouhar

 Portugalsko Gusstavo „Juve“ Alexandre (trenér)

Na portále PLAYzone jsem redaktorem od března roku 2021. Věnuji se v drtivé většině hře Counter Strike: Global Offensive.