Přejít k hlavnímu obsahu

Jako za starých časů. Uzi ničil soupeře se svou legendární Vayne

2. 7. 2023 | 12:03 League of Legends Reportáž
Chvilkový návrat do roku 2013 připravil fanouškům Jian „Uzi“ Zi-Hao. Čínská legenda v zápase nejvyšší čínské soutěže v League of Legends nastoupila na Summoner's Rift s Vayne. Uzi tak připomenul léta, kdy byl považován za nejlepší ADC světa. A ještě ke všemu byl úspěšný. EDward Gaming porazili WE a posunuli se do horní poloviny LPL.
Uzi ničil soupeře se svou legendární Vayne
Uzi ničil soupeře se svou legendární Vayne
Zdroj: Riot Games

Nejisté začátky jsou minulostí, EDward Gaming se dostávají do formy. S novým ADC Jian „Uzi“ Zi-Haem vyhráli EDG tři série za sebou, naposledy si poradili s Team WE. Fanoušci si ale nebudou zápas tolik pamatovat kvůli výsledku. Památnější bude fakt, že si Uzi do rozhodující vybral Vayne, šampiona, který je s ním nejvíce spojován.

Nejslavnější Uziho moment s Vayne přišel v roce 2013. Tehdy se Royal Club postavili ve čtvrtfinále Worlds OMG. Ve druhé hře Uzi předvedl něco, co v té době byl vrchol Vayne mechanics. O deset let později to má čínská legenda pořád v ruce.

Od první minuty měl Uzi navrch, v několika týmových potyčkách ukázal rychlé ruce a mechaniky jako za starých časů. Hru ukončil se skóre 6/1/11 a zapsal třicátou výhru za Vayne v kariéře.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).