Přejít k hlavnímu obsahu

Rekordní dar? Streamer obdržel 2,8 milionu od gamblera, hned zavolal mámě

3. 7. 2023 | 20:10 Counter-Strike 2 Zajímavost
Taková věc se opravdu nevidí. Německý CS:GO tvůrce ohnePixel sám nemohl uvěřit tomu, jakou nabídku obdržel. Štědrý fanoušek jej obdaroval krabicemi v hodnotě milionů korun!
Německý tvůrce a jeho dary
Německý tvůrce a jeho dary
Zdroj: ohnePixel / Valve

OhnePixel patří mezi nejznámější CS:GO streamery. Nevěnuje se ovšem pouze hraní či testování nové CS 2, ale má v oblibě také otevírání krabic či sbírání vzácných skinů. I on ale tentokrát zůstal omámený.

Když se totiž podíval na svůj Steam účet, spatřil neuvěřitelnou, dost možná rekordní nabídku na obchod. Tedy ne obchod, ale čistokrevný dar. Fanoušek se rozhodl mu věnovat předměty v hodnotě 118 tisíc euro!

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

25letý německý tvůrce tomu nechtěl uvěřit a dokonce ihned zavolal své mámě, co na to řekne. Sám se chvíli rozhodoval, ale dar se rozhodl přijmout. Na příští otevírání tak má k dispozici desítky nepříliš dostupných krabic, hodnotné historické suvenýry či kapsule v neuvěřitelné hodnotě 26 tisíc euro za jednu! 

Vtipný je také důvod, proč se mu fanoušek rozhodl věnovat takový dar. Řekl jen, že už prostě jen nechce krabice hromadit. Ve skutečnosti ale vyhrál 4 miliony dolarů ve skin gamblingu, a tak se chtěl jen podělit s výhrou. V současnosti probíhá boj Valve proti stránkám s gamblingem, tak snad na to ohnePixel nedoplatí.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.