Přejít k hlavnímu obsahu

TOP 10 CZ/SK streamerek: Jak dopadl červnový závod o diváky?

6. 7. 2023 | 17:46 Twitch
Červen byl ve světě českých a slovenských streamerek poněkud slabší ve srovnání s předchozími měsíci. I přesto se však objevily v žebříčku dobře známé tváře, ale i několik nováčků, kteří si zaslouží naši pozornost. Největší streamerky si stále udržují své věrné fanoušky a i přes menší počet diváků se o ně postaraly svým zábavným obsahem a interakcí.
TOP 10 CZ/SK
TOP 10 CZ/SK
Zdroj: Twitch

1. místo

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková se stala podruhé v řadě nejsledovanější českou streamerkou. Za červen její přenosy získaly neuvěřitelných 39 814 hodin zhlédnutí. Velké popularitě se těší díky své charismatické osobnosti a schopnosti zapojit své diváky do interakce během streamování.

Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Theresa „TheresaBlueberry“ Borůvková
Zdroj: Twitch

2. místo

Na druhém místě se umístila Tereza „itsterez“ Herzánová s úctyhodným počtem 27 870 zhlédnutých hodin. Její streamy jsou klasicky směsicí pokecu a CS:GO. I tentokrát si získala fanoušky svou energií a autentičností, které jí pomáhají vytvořit příjemnou atmosféru během streamování.

Tereza „itsterez“ Herzánová
Tereza „itsterez“ Herzánová
Zdroj: Twitch

3. místo

Třetí příčku v tomto žebříčku obsadila Anna „Andullie“ Raunigrová se 23 896 zhlédnutými hodinami. Její obsah se zaměřuje na hry z různých žánrů, tentokrát se ale kromě klasického Talk show formátu věnovala hodně novince Diablo IV. Andullie si získala publikum svým nadšením a zábavným stylem komunikace, který jí umožňuje vytvořit silnou komunitu svých diváků.

Anna „Andullie“ Raunigrová
Anna „Andullie“ Raunigrová
Zdroj: Twitch

4. místo

Šárka „Claina“ Štvrtňová se umístila na čtvrtém místě v žebříčku s celkovým počtem 22 663 zhlédnutých hodin. Její obsah byl plně zaměřen na Diablo IV a diváci hltali každý její krok. Claina si získala pozornost diváků svými dovednostmi a příjemnou osobností, což jí pomohlo k návratu mezi elitu domácí Twitch scény.

Šárka „Claina“ Štvrtňová
Šárka „Claina“ Štvrtňová
Zdroj: Twitch

5. místo

Na pátém místě se umístila Henrieta „henicek“ Privarčáková s 17 067 hodinami zhlédnutí. Jedná se o její nejvyšší umístění v tomto žebříčku. Její streamy jsou známé pro jejich zábavný a veselý styl, který přitahuje diváky a vytváří přátelskou atmosféru v komunitě.

Henrieta "henicek" Privarčáková
Henrieta "henicek" Privarčáková
Zdroj: Twitch
Jaké je pořadí na dalších místech elitní desítky?
6. místomayyya16 737 zhlédnutých hodin
7. místoArennthia16 031 zhlédnutých hodin
8. místoViktorkaa14 116 zhlédnutých hodin
9. místoSnehurva_11 296 zhlédnutých hodin
10. místoCheekyErika10 808 zhlédnutých hodin
Štítky: Twitch, TOP 10 CZSK
Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.