Přejít k hlavnímu obsahu

EA Sports FC přijde s novou hvězdou na obalu! Kdo nahradí Mbappého?

6. 7. 2023 | 12:40 EA SPORTS FC 24 Spekulace
Tříleté kralování Kyliana Mbappého je u konce. Francouzský útočník se podle posledních informací poprvé od FIFA 21 neobjeví na obalu fotbalové hry od společnosti EA Sports. Mladou hvězdu nahradí ještě mladší borec. Novou cover star se údajně stane norský fenomén Erling Haaland.
Kdo nahradí Mbappého?
Kdo nahradí Mbappého?
Zdroj: EA Sports

53 utkání, 52 branek a 9 asistencí. Erling Haaland prožil naprosto fantastickou první sezónu v dresu Manchesteru City. S britským klubem vyhrál Ligu Mistrů, Premier League a FA Cup. Překonal střelecký rekord Premier League. Aktuálně je nejlepším fotbalistou planety a je jedním z hlavních favoritů na zisk Zlatého míče.

Právem se tak Erling Haaland dostává na obal EA Sports FC. Nahrazuje Kyliana Mbappého, jenž byl cover star poslední tři roky. Pro Haalanda jde o první podobnou odměnu. A pokud bude v podobné formě pokračovat, kdo ví, třeba překoná Wayna Rooneyho, jenž byl na všech obalech FIFA mezi ročníky 06 - 12.

Ultimátní edice hry bude mít jiný obal než edice základní. Na něm se údajně ukáže 31 fotbalistů včetně Viníciuse Jr. a Pelého.

Nejčastější fotbalisté na FIFA obalech:

  1. Wayne Rooney - 7x (FIFA 06 - 12)
  2. Ronaldinho - 5x (FIFA 04, FIFA 06 - 09)
  3. Lionel Messi - 4x (FIFA 13 - 16)
  4. Kylian Mbappé - 3x (FIFA 21 - 23)
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).