Přejít k hlavnímu obsahu

GuardiaN opět ve hře! S dalšími legendami se v Counter-Strike 2 postaví FaZe

7. 7. 2023 | 15:31 Counter-Strike 2 Preview
Před startem ostrých turnajů je potřeba ještě nějaké to letní uvolnění. SteelSeries proti sobě loni postavil OG, FaZe nebo SINNERS na mapách vyřazených z prize poolu, FaZe tentokrát čeká poněkud jiná výzva. Postaví se totiž týmu LEGENDS, kde najdeme spoustu známých jmen.
Ladislav „GuardiaN“ Kovács
Ladislav „GuardiaN“ Kovács
Zdroj: FaZe Clan

Counter-Strike: Global Offensive ještě nedal sbohem, ale v sobotu večer si budeme moci užít ukázku, jak by mohlo vypadat zápolení v rané éře Counter-Strike 2. Fanoušky totiž čeká netradiční showmatch.

Na jednu stranu barikády se postaví kompletní FaZe Clan. Jasný favorit, který si ale určitě bude chtít užít zábavu v novém titulu. Tu přinese už samotný warmup, kde se bude hrát jen s Deaglem, granáty a nožem.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Následně se ale přejde na BO5 duel, kde se postupně prostřídají všechny dosud dostupné mapy Mirage, Nuke a Dust II. Pokud někdo nezvítězí jednoznačně 3:0, tak se některých map dočkáme klidně vícekrát.

Kdo se ale FaZe postaví? Těšit se můžete na ikony své doby, Jarosława „pashaBiceps“ Jarząbkowského s Filipem „NEO“ Kubskim. Držet palce můžete také Ladislavu „GuardiaN“ Kovácsovi či Nathanu „NBK-“ Schmittovi. Pětici doplní Jimmy „⁠allen⁠“ Allen, někdejší CS 1.6 spoluhráč dnešního trenéra FaZe RobbaNa.

Zápas proběhne v sobotu od 18:00. Turnajový kolotoč se roztočí ve čtvrtek na skupinách BLAST Premier Fall.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.