Přejít k hlavnímu obsahu

Nesmrtelnost v Counter-Strike 2! Na Nuku je chyba, připomíná legendu

8. 7. 2023 | 10:36 Counter-Strike 2 Gaming
Valve do hry Counter Strike 2 přidává balíčky map postupně. Chtějí se vyvarovat obrovskému návalu chyb, které s novými mapami přichází. A jak se ukazuje, takové rozhodnutí bylo správné. Na mapě Nuke byl objeven bug, který vzdáleně připomíná jeden z nejlegendárnějších momentů v historii Counter-Striku. DOOR STUCK!
Dveře na mapě Nuke jsou po 15 letech znovu rozbité
Dveře na mapě Nuke jsou po 15 letech znovu rozbité
Zdroj: YouTube

Do mapy Nuke z třetího balíčku map pro Counter Strike 2 se dostala menší závada. Pokud se hráč „zasekne“ ve squeaky dveřích u A situ, stane se do konce kola nezranitelným. Ačkoliv hráči tato neporazitelnost zůstává pouze po dobu, co je zaseklý ve dveřích a nemůže ji přenést do jiných částí mapy, je to pro nepřátelské jednotky dosti nepěkný zážitek. Výhled pro zabíjení sice částečně blokují dveře, na pár killů to ale stačí.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Pokud hráč znovu otevře dveře, ztrácí nezranitelnost. Valve se k žádostem o odstranění zmíněné chyby ve hře doposud nevyjádřilo. V další aktualizaci by ale měla být zmiňovaná chyba opravena.

Counter Strike 2 je stále v betě a občasné chyby tak nejsou ničím neočekávaným. Důležité však je, aby se Valve chyb zbavilo co nejdříve a nejpocitvěji, abychom si po vydání CS2 mohli užít parádní pařbu.

Ale i s takovými menšími bugy to jde, jak ukazuje více než 15 let staré video. I v něm se hráč zasekne ve dveřích a vzniká tak jeden z nejslavnějších klipů v historii Counter-Striku.