Přejít k hlavnímu obsahu

Novinky EA Sports FC: cena, datum předobjednání i nová technologie

9. 7. 2023 | 07:07 EA SPORTS FC 24 Spekulace
EA Sports FC se každým dnem blíží. Od oficiálního odhalení další pařby od EA Sports nás dělí jen necelý týden. Na veřejnost se dostává čím dál víc informací. Na sociálních sítích už se tak objevila například cena EA Sports FC. Nechybí ani bližší pohled na další Hypermotion nebo datum prvních předobjednávek.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: EA Sports (s povolením)

Cena:

EA Sports FC bude podle posledních informací dražší než FIFA 23. Leakeři uvádějí za verzi na PC a starší generaci konzolí cenu 69,99 €. Pro hráče s nejnovější generací bude EA Sports FC ještě o 10 eur dražší. Zde se ceny neliší od minulého roku.

Rozdíl je v ultimátní edici, jež bude stát o 30 eur více než edice základní. Pro PC/PS4/Xbox One tedy 99,99 € a pro PS5/Xbox S/X 109,99 €. Dostanou tak hráči víc obsahu než v předchozích letech?

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Hypermotion V:

V EA Sports FC by mělo být 80x více animací než ve FIFA 23. Počet animací roste každým rokem, ne vždy to ale znamenalo lepší herní zážitek. Změní tento trend další fotbalová hra od EA a dočkáme se lepšího gameplaye?

Player Mastery:

Od začátku EA Sports FC by měly být v úkolech k dispozici karty na vylepšení právě skrze plnění objectivů. FUTZone spekuluje o systému, předpokládá, že možností bude více a hráči si vyberou z několika karet.

Předobjednávky:

Oficiální odhalení EA Sports FC je naplánováno na 13. července 2023. Hned po odhalení by měla být nová pařba dostupná v předprodeji.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).