Přejít k hlavnímu obsahu

Jedinečná novinka. Jaký byl váš poslední rok v League of Legends?

9. 7. 2023 | 11:23 League of Legends Zajímavost
Spotify, Twitch nebo Steam. To je výběr jen několika platforem, které svým uživatelům na konci roku nabídnou shrnutí uplynulých dvanácti měsíců spolu se zajímavými statistikami. Nyní se hráči dočkali i v League of Legends. Komunitní web yearin.lol byl více než dva roky ve vývoji, aby přinesl „lolkařům“ top staty i příjemný uživatelský zážitek. A to se povedlo na jedničku.
Year in LoL
Year in LoL
Zdroj: Riot Games/yearin.lol

Riot Games se k tomu nerozhoupali, tak to vzala do rukou komunita. Roční shrnutí Year In LoL je projekt několika nadšenců, kteří společnými silami připravili obří databázi zápasů a přinesli hráčům tolik kýžené statistiky.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Tak jako mnoho komunitních webů se i tento objevil a rozmohl na Redditu. Sklízí slova chvály, zaslouženě. Zajímavé statistiky doplňuje možná až překvapivě příjemný design.

Ze začátku mají uživatelé několik možností - najít svůj hlavní účet, spojit statistiky z více účtů, nebo si prohlédnout celosvětové žebříčky a zjistit, že nejaktivnější hráč strávil v League of Legends průměrně 12,4 hodiny denně.

Jak jste na tom byli s vision control?
Jak jste na tom byli s vision control?
: yearin.lol

Většinu hráčů budou samozřejmě zajímat osobní statistiky. A těch je spousta! Chcete vědět, kolik jste za rok 2022 zničili nepřátelských věží nebo zmáčknuli tlačítek? I to můžete zjistit ve vašem shrnutí.

Tým stojící za yearin.lol reaguje na reklamace a bug reporty na Twitteru i Discordu. Rok 2022 podle hlavního vývojáře rozhodně nebude poslední a máme se v roce 2023 na co těšit. Pokud byste rádi viděli něco nového na webu, můžete kontaktovat přímo vývojáře.

yearin.lol shrnutí
yearin.lol shrnutí
: yearin.lol
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).