Přejít k hlavnímu obsahu

NEOFRAG a Bymas. Tito dva rifleři by podle nápověd měli posílit Into The Breach

10. 7. 2023 | 08:50 Counter-Strike 2 Spekulace
Tyhle spekulace neberou konce. Turnajová přestávka už oficiálně skončila, ale některé týmy nejsou oficiálně stále kompletní. Jedním z těchto případů je Into The Breach, u nichž čeká nejeden český fanoušek, jestli je skutečně po konci v OG posílí Adam „NEOFRAG“ Zouhar.
Bymas & NEOFRAG
Bymas & NEOFRAG
Zdroj: HLTV.org (Josip Brtan)

Into The Breach šokovali svět svým tažením na Majoru. Jak už to ale u podobných týmů bývá, konkurence okamžitě skočila po jejich klíčových pilířích, a tak bude navázání na čtvrtfinále Majoru hodně složité.

Anglická organizace se však nevzdává a vydala se na lov posil, které zastoupí Sebastiana „volt“ Malose a Caie „CYPHER“ Watsona. Spekulace se ITB rozhodli sami podpořit vydáváním nápověd kolem nových tváří.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

První nápověda hovoří o tom, že obě nové posily už hrály na Tier 1 scéně. Druhá okruh zúžila, protože jde o účastníky IEM Dallas – nemusí ale jít o poslední ročník. Hodně naznačila i třetí nápověda, podle které budou obě nové posily nejmladšími členy sestavy. Musí tedy být mladší 25 let, jako má Thomas „Thomas“ Utting. Spojitost nových tváří prozradila čtvrtá nápověda, jejich jména totiž začínají na stejné písmeno. Aby toho ale nebylo málo, tak podle poslední páté části hádanky pochází obě posily ze zemí sousedících s Polskem.

Jestli dosavadní spekulace nebyly dostatečné, po nápovědách se zdá být všechno opět jasnější. Všechny totiž sedí na Adama „NEOFRAG“ Zouhara a Aurimase „Bymas“ Pipirase, 22leté a 19leté střelce z Česka a Litvy, tedy polské sousedy, kteří se ve svých minulých angažmá ukázali na IEM Dallas. Nejspíše by se ještě dala najít jiná dvojice, která by splňovala všechny nápovědy, ale mnoho jiných spekulací se kolem Into The Breach ani netočilo. Brzy se dozvíme, jaká je skutečnost, o víkendu je totiž čeká boj o ESL Pro League.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.