Přejít k hlavnímu obsahu

Německý streamer byl v centru Paříži během živého vysílání napaden

11. 7. 2023 | 11:05 Twitch
Problémy v Paříži stále přetrvávají, násilnosti pokračují. Napjatou situaci ve Francii ukázal svým divákům také německý Twitch streamer EinSebastian, kterého v živém vysílání napadl kolemjdoucí přímo v centru Paříže.
EinSebastianovo živé vysílání ve Francii
EinSebastianovo živé vysílání ve Francii
Zdroj: Twitter.com

Německý Twitch streamer EinSebastian, který se před nedávnou dobou vydal živě vysílat na známou akci TwitchCon, se při procházení ulicemi Paříže dostal do konfliktu s místními obyvateli. Začátek incidentu živě nahrával na Twitchi.

Comment
by u/LSFBotUtilities from discussion German Streamer getting attacked in Paris
in LivestreamFail

Sebastian začal být emotivní kvůli podpoře, které se mu dostávalo od diváků a nechtěl, aby jej fanoušci viděli se slzami v očích. Namířil kameru na druhou stranu, kde právě procházeli dva neznámí lidé. A těm se to nelíbilo.

Jeden z nich si nejspíše myslel, že se směje právě jemu a hrubě se ke streamerovi přiblížil. V tomto okamžiku se živý přenos přerušil a po krátké chvíli bylo vidět, jak streamer utíká a přitom na aktéry konfliktu křičí, že vše smazal.

Ačkoliv je situace v Paříži poslední dobou velmi znepokojivá, organizátoři TwitchConu všechny zúčastněné ujišťovali, že event je umístěn v bezpečné části daleko vzdálené od centra násilnosti. Sebastian se však v době onoho živého vysílání nacházel v jedné z nejnásilnějších částí přímo v centru.

Comment
by u/SpiffySleet from discussion German Streamer getting attacked in Paris
in LivestreamFail
Štítky: Francie, irl, Twitch