Přejít k hlavnímu obsahu

Zlatá, ale i speciální. Jaká novinka se chystá v EA Sports FC 24?

15. 7. 2023 | 17:05 EA SPORTS FC 24 Zajímavost
Menší, ale rozhodně zajímavá změna. Podle Fut Sheriffa, jednoho z nejznámějších a nejpřesnějších leakerů FIFA/EA Sports FC čeká na hráče v následujícím ročníku novinka. V jednom balíčku se bude moci objevit jméno fotbalisty vícekrát. Například tak bude možné otevřít speciální a zlatou kartu Erlinga Haalanda najednou.
EA Sports FC
EA Sports FC
Zdroj: Fut Sheriff

Dosud to nebylo možné. Ve všech dosavadních verzích fotbalové hry od EA Sports mohli hráči z packu vytáhnout pouze jednu kartu daného fotbalisty. Pokud tak byl například Cristiano Ronaldo v Team of the Week, jeho zlatá kartička nebyla v balíčcích.

Podle Fut Sheriffa se to od dalšího ročníku změní. Na přiložené fotografii je vidět Erling Haaland v balíčku hned ve třech verzích. To zároveň znamená, že pokud jeden z fotbalistů bude ve výběru týdne, nebude automaticky vyloučen z vedlejšího proma (např. Centurions).

Zároveň ale leaker upozorňuje. Není zatím jisté, zda bude nový systém fungovat v průběhu celého ročníku, nebo jen během vybraných akcí.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).