Přejít k hlavnímu obsahu

Přijď si zazávodit a bourat pro dobrou věc. Registrace jsou otevřeny pro všechny

19. 7. 2023 | 13:50 Turnaj
Herní pořad RE-PLAY pořádá speciální letní turnaj v závodně-demoliční hře Wreckfest. Jeho druhý ročník má charitativní podtext pro bojovnici Barču, kterou před dvěma lety srazilo auto.
Wreckfest – charitativní turnaj
Wreckfest – charitativní turnaj
Zdroj: PROESPORT

Milovníci šílených závodů se mohou těšit čtyři parádní večery. Stačí jen vlastnit hru Wreckfest a můžeš se zapojit, ať už závodíš na volantu, gamepadu, nebo klávesnici. Do druhého závodu se můžeš přihlásit na Discordu. Všechna čtyři klání budou vždy v úterý vysílána na Twitch kanále PLAYzoneUP i O2 TV Sport.

Druhý ročník má navíc speciální misi. Celý totiž probíhá s cílem pomoct Barči, která po srážce bezohledným řidičem strávila dva měsíce v umělém spánku a po probuzení dokázala hýbat pouze levou rukou. Barča je bojovnice, ale potřebuje intenzivní rehabilitace. Celý turnaj tak probíhá jako charitativní sbírka.

Zdroj: replaytv.cz
Štítky: PROESPORT
Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.