Přejít k hlavnímu obsahu

Jak získat batoh Sigil of The Alliance War zdarma?

21. 7. 2023 | 13:07 Fortnite Tutorial
Fortnite mívá úžasné spolupráce. V minulosti se Epic Games spojili například s Transformers, Rickem a Mortym nebo Marvelem. Nejnovější crossover je v The Elder Scrolls Online, populární MMORPG. Můžete tak získat exkluzivní kosmetiku ze hry a jeden bonusový předmět dokonce zdarma spolu se samotnou hrou.
Sigil of the Alliance War Back Bling
Sigil of the Alliance War Back Bling
Zdroj: Epic Games

Jak můžete získat Sigil of the Alliance War Back Bling? Jediné, co musíte udělat, je stáhnout si zdarma The Elder Scrolls Online z obchodu Epic Games Store nejpozději do 27. července 2024.

Postupujte takto:

  • Spusťte Epic Games Store a přihlaste se pomocí svého účtu ve Fortnite.
  • Přejděte dolů a vyhledejte sekci „Hry zdarma“.
  • Ze seznamu her vyberte The Elder Scrolls Online.
  • Stiskněte „Získat“ a potvrďte.

A je to! Když pak znovu spustíte Fortnite, obdržíte Sigil of the Alliance War batoh do svého inventáře!

Elder Scroll Online v Item shopu Fortnite
Elder Scroll Online v Item shopu Fortnite
Foto: Epic Games

Hra je zdarma do 27. července. Po uplynutí stanoveného časového období si budete muset hru koupit, abyste získali Sigil of The Alliance War Back Bling.

I když je batoh pěkným doplňkem, není to jediný kosmetický předmět, který je součástí této spolupráce. Pro ty, kteří mají V-Bucks nazbyt, mohou jít do item shopu a zakoupit si Nord Warrior (outfit, 1 200 V-Bucks), Ebonheart Battleaxe (krumpáč, 800 V-Bucks) nebo Nord Armor (wrap, 300 V-Bucks).

Podobně jako ostatní kosmetické předměty, které jsou součástí spoluprací, budou postupem času vzácnější. Navíc vzhledem k tomu, že spolupráce s jinými videohrami není tak běžná, nelze říci, kdy se tato sada vrátí do obchodu. Jestli vůbec.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu
Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.