Přejít k hlavnímu obsahu

Dvojitá šichta pro SINNERS. Uspějí dnes proti oběma polským soupeřům?

21. 7. 2023 | 09:39 Counter-Strike 2 Preview
Turnajový kolotoč se po letní přestávce roztáčí naplno a ve dvou turnajích můžeme sledovat i SINNERS. Trojnásobní mistři ČR po prvních výhrách budou pokračovat na pouti za dalšími.
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Bratislava
Jindřich „ZEDKO“ Chyba na Tipsport CS:GO Bratislava
Zdroj: Matúš Zeťák pro PLAYzone

Jako první v pátek čeká na SINNERS první kolo play-off European Pro League. Ve skupinové fázi deváté sezóny EUPL bez ztráty mapy porazili ENTERPRISE a Dynamo Eclot, ve vyřazovacích bojích už se ale dočkají i zahraničních soupeřů. S DNE jsou navíc na opačných stranách pavouka a mohou oba dokráčet do finále.

Od 10:00 se hříšníci postaví polské sestavě Anonymo Esports. Jako aktuálně 47. nejlepší tým světa jde o nejvýše nasazeného účastníka soutěže, pro SINNERS tak půjde o dobrou zkoušku po turnajové přestávce. Případná výhra by navíc být důležitá v HLTV žebříčku, kde by se mohli vrátit do nejlepší padesátky.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Reprezentanty liberecké organizace naštěstí nečeká časový tlak, jak je u účinkování ve více turnajích současně občas zvykem. Druhý páteční zápas je totiž čeká až od 17:00. Druhý soupeř bude také z Polska, konkrétně se utkají s týmem los kogutos, jehož hráči na začátku měsíce opustili známou organizaci AGO.

Jedná se o druhé pokračování swiss části CCT North Europe Series 6. První výhru SINNERS získali proti ENCE Academy, které vymazali rozdílem několika tříd. Pokud by uspěli proti los kogutos, byli by jediný krůček od postupu do play-off. O výhru méně mají aktuálně Sampi.Tipsport, kteří disponují bilancí 1-1.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.