Přejít k hlavnímu obsahu

Týden vnitřně krvácel, i tak se rval s týmem o postup. Úspěšně

23. 7. 2023 | 18:28 League of Legends Příběh
Yiliang „Doublelift“ Peng je obrovský bojovník. Svou povahou sice často rozděluje komunitu, jeho zapálení pro soutěžení je ale nezpochybnitelné. Znovu to potvrdil v nedávném období, kdy s vnitřním krvácením přibližně týden soutěžil v americkém LCS a pomohl svému týmu k postupu do sezónního finále.
Týden vnitřně krvácel, i tak se rval s týmem o postup do play-off
Týden vnitřně krvácel, i tak se rval s týmem o postup do play-off
Zdroj: Twitter - Doublelift

Necítil se dobře, i tak se snažil pomoci svému týmu ze všech sil a nevzdával se. Nakonec se 100 Thieves i díky bojovnému Doubleliftově výkonu probojovali mezi top 8 a kvalifikovali se do sezónního finále LCS.

Čerstvě 30letý hráč se přibližně po týdnu rozhodl problém řešit s doktory. A zjištění bylo překvapivé až částečně děsivé. Důvodem problémů totiž bylo vnitřní krvácení, jak potvrdila Doubleliftova přítelkyně Leena Xu.

Konkrétně prý šlo o krvácení do gastrointestinálního traktu. To se často dlouhou dobu vážněji neprojevuje, což byl případ i u amerického hráče. Ten by měl být po návštěvě lékaře brzy v pořádku a snad by mohl i stihnout Championship.

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).