Přejít k hlavnímu obsahu

Valorant X Oppenheimer. Jak vypadají skiny spojené s filmovým trhákem?

24. 7. 2023 | 14:10 VALORANT Gaming
Film Oppeheimer dorazil do kin 20. července a dočkal se vlny nadšení, zásah je celosvětový. Snímek byl inspirací i pro jednoho z tvůrců skinů pro hru Valorant. Vegod vytvořil tématické skiny právě kolem Oppenheimera. A vypadají parádně.
Valorant ve spolupráci s Oppenheimerem
Valorant ve spolupráci s Oppenheimerem
Zdroj: Twitter.com

Jelikož se film odehrává v první polovině 20. století, jsou do tohoto stylu upraveny i Vegodovy skiny. Ačkoliv na první pohled působí čistě, mají na sobě i prvky historie, které jsou referencemi na film Oppenheimer.

Skiny vypadají opravdu úchvatně a komunita hry Valorant si chválí především náboje, které mají tvar atomové bomby. Takové se objevují v každé zbrani, jež má ve hře zásobník. Další zajímavostí je agent s názvem Chamber, který je převlečen za hlavní postavu samotného filmu. Mimo obrázky prvků vyšel také oficiální trailer, na kterém jsou prvky ukázány v celé své kráse.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Není to poprvé, co Vegod představil krásné herní skiny. Při první příležitosti poupravil populární skin Gaia's Vengeance tak, aby si i milovníci minimalismu přišli na své a přebarvil tento skin na bílo-růžovou, což mělo obrovský úspěch. Dalším jeho nápadem bylo například přidání světelného meče pro zabíjení z blízka ve spolupráci se Star Wars.