Přejít k hlavnímu obsahu

Travis Scott je ve Fortnite vítán! Tim Sweeney po třech letech prolomil mlčení

28. 7. 2023 | 16:44 Fortnite Zajímavost
Skin Travise Scotta ve Fortnite shopu bylo možné zakoupit naposledy 27. dubna 2020. Vzhledem k tomu, že do obchodu se pravidelně jiné Icon Series skiny vrací, bylo to poněkud zvláštní. Zdálo by se, že skin se kvůli okolnostem a kontroverzím umělce do hry už nikdy nevrátí.
Skin Travise Scotta ve Fortnite
Skin Travise Scotta ve Fortnite
Zdroj: Epic Games

Nicméně v překvapivém odhalení Tima Sweeneyho, CEO Epic Games, byla teorice vyvrácena. V rámci tweetu týkajícího se jiného tématu se fanoušek zeptal Tima Sweeneyho, zda je kosmetika Travise Scotta na černé listině. Vzhledem k tomu, že všechna obvinění proti němu byla stažena a komunita ho chce zpět do hry, proč prý vývojář neudělá totéž?

Podle odpovědi Tima Sweenyho je Travis Scott ve Fortnite vítán. Není si však jistý, kdy bude skin Icon Series v obchodě, protože nijak nezasahuje do obchodů se skiny. „Travis Scott je ve Fortnite vítán. Nevím, co přijde kdy do obchodu, nebo jaké konkrétní dohody s celebritami a značkami ovlivňují načasování těchto rozhodnutí.“

Skin Travise Scotta ve Fortnite
Skin Travise Scotta ve Fortnite
Foto: Epic Games

Vysvětlení tedy může být mnohem jednodušší. Spíš, než že by nechtěla Epic Games Travise Scotta, nechce on do obchodu. V současné době je tak jeho skin nejvzácnější ve své kategorii.

Zdá se, že většina hráčů je otevřená myšlence, že by se umělec mohl znovu objevit ve Fortnite. Jak již ale bylo řečeno, nepotvrzuje to, že skin se skutečně vrátí. Vše závisí na rozhodnutí Travise Scotta. Epic Games nemůže dělat nic. Outfit tak zatím zůstane vzácný a velmi exkluzivní povahy. 

Ač sama zřejmě nejslabším hráčem v historii Fortnite a většinu hry jsem "svačinářka", tak o to větší jsem fanynka profesionálního Fortnitu a esportu obecně. Sleduji domácí i zahraniční scénu a neuteče mi žádný turnaj. Můžete podpořit i moje články zadáním SAC kodu: SheisBara v item shopu.