Přejít k hlavnímu obsahu

Další velká kolaborace. Nicki Minaj a Snoop Dogg přicházejí do Call of Duty

30. 7. 2023 | 09:00 Update hry
V Call of Duty se objeví celebrity, které nikdo nečekal. Při oslavě 50 let hip hopu míří do populární střílečky postavy a zbraně Nicki Minaj se Snoop Doggem. Neočekávaný crossover slavných osobností s herním světem láká hráče a dodává hře další unikátní doplňky. Kdy nová aktualizace u příležitosti spuštění páté sezóny se všemi novinkami vyjde?
Nicki Minaj a Snoop Dogg míří do Call of Duty
Nicki Minaj a Snoop Dogg míří do Call of Duty
Zdroj: Activision

Hráči Call of Duty si potrpí na jedinečných skinech postav a vývojáři je neustále krmí nečekanými kousky. Od nedávné spolupráce s The Boys až po kočičí kosmetický set pro operátory jsou lobby Modern Warfare II a Warzone 2.0 plné unikátních skinů. Nyní se hráči mohou těšit na příchod něčeho ještě odvážnějšího.

Oficiální herní účet na Twitteru sdílel obrázky obou nejnovějších přírůstků. Nicki Minaj drží růžovou zbraň, zatímco Snoop Dogg má zlatomodrou pušku. Informace o ceně těchto skinů pro postavy zatím nejsou k dispozici, ale mají být uvedeny na trh s pátou sezónou, která vyjde 2. srpna. Oba hudebníci jsou podle všeho součástí oslav 50 let od zrodu hip hopu. Kromě nových vzhledů postav mohou hráči očekávat také „War Tracky zdarma“ zahrnující tři desetiletí kultury, která přesahuje hudbu a gaming.

Pro multiplayer režim očekávat nové mapy jako Livestock, Petrov Oil Rig a Harbor. Warzone 2.0 se dočká nových lokací a vlaku. Kompletní přehled chystané aktualizace najdete na oficiálních stránkách.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.