Přejít k hlavnímu obsahu

Mistrovské skiny berou dech. Jak vypadá limitovaná edice Vandalu s nožem?

31. 7. 2023 | 08:08 VALORANT Gaming
Příští pátek se nadšenci do Valorantu konečně dočkají. Na trh se totiž dostane očekávaný balíček z limitované edice Champions 2023, který potěší také příznivce samotných týmů.
Champions 2023 skiny na Vandal a nůž
Champions 2023 skiny na Vandal a nůž
Zdroj: Riot Games

Co tento úžasný balíček ukrývá? Hlavními hvězdami jsou Vandal a nůž, oba vyvedené do dokonalého designu, který vás zaručeně ohromí. Pro hráče je připravena skutečná lahůdka. Nejde ovšem jen o zbraně a kosmetické doplňky, Champions 2023 má také významný sociální aspekt. Loni vydaná edice vykázala rekordní tržby ve výši 32 milionů dolarů a polovina této částky byla rozdělena mezi účastníky šampionátu.

Sbírka se však nezastavuje pouze u loňských úspěchů. Nedílnou součástí VALORANT scény se totiž v letošním roce stala Čína, což otevírá nové příležitosti a přináší ohromný potenciál pro další růst a rozvoj. S rozšířením na čínský trh se očekává, že letošní tržby hravě překonají loni dosaženou a už tak vysokou částku.

Sčítání hráčů
Sčítání hráčů
Foto: Česká asociace esportu

Balíček s Vandalem a nožem bude v prodeji od pátku 4. srpna, kdy si fanoušci budou moci pořídit tuto vzácnou kolekci a být součástí dalšího světového šampionátu. Díky obrovské finanční injekci získají účastnické organizace více prostředků k růstu a podpoře hráčů na jejich cestě k profesionálnímu úspěchu.

Student, hráč a fanoušek esportové scény. Věnuji se především Valorantu a League of Legends, cizí mi ale není téměř nic. Taky pleskám španělský fotbálky v hospodách a dám si u toho dobrý pívo.