Přejít k hlavnímu obsahu

Sleduj IEM Cologne na PLAYzone a hraj o parádní ceny ve Vodafone GIGA Kvízu!

31. 7. 2023 | 12:20 Counter-Strike 2 Soutěž
Během vysílání jednoho z největších evropských Counter Strike turnajů IEM Cologne 2023 máte šanci procvičit své mozkové závity a vyhrát super ceny od generálního partnera kvízu Vodafone.
Vodafone GIGA Kvíz
Vodafone GIGA Kvíz
Zdroj: PLAYzone

Představujeme Vodafone GIGA Kvíz. Na našem oficiálním Twitch kanálu budeme po dobu konání hlavní fáze kolínského turnaje klást do chatu otázky.

Tři nejlepší, kteří budou mít po skončení finále nejvíce bodů, získají zasloužené odměny. Na této stránce najdete žebříček, kde uvidíte, jak si který hráč zrovna vede.

Vítězové budou kontaktování administrátorem PLAYzone přes Twitch do týdne od vyhlášení výsledků, které proběhne na sociálních sítích PLAYzone. Podrobná pravidla soutěže jsou ZDE.

Jak hrát?

Jakmile se otázka objeví, můžete pomocí zprávy ve formátu !voteA (!voteB, !voteC nebo !voteD) odpovědět. Každá správná odpověď bude odměněna +10 body.

O co hrajeme?

IEM Cologne
Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).