Přejít k hlavnímu obsahu

Změny v ENTERPRISE! Zur1s končí, AWP se dnes chopí překvapivé jméno

1. 8. 2023 | 13:42 Counter-Strike 2 Spekulace
ENTERPRISE po dvou týdnech čeká oficiální zápas, do kterého ale nastoupí v pozměněném složení. Dle našich informací by v týmu měl skončit Martin „zur1s“ Sláma, ale jeho náhrada by neměla zaujmout pozici hlavního snipera. Ten tak překvapivě vzejde z dosavadního kádru.
manguss a MoriiSko
manguss a MoriiSko
Zdroj: ENTERPRISE esports

ENTERPRISE v polovině června vyměnili dva hráče, ale tím letní pohyby nekončí. Podle všeho s týmem nebude pokračovat specialista na AWP Martin „zur1s“ Sláma. I když jsou na trhu volných hráčů jména jako Lukáš „capseN“ Koláčný nebo Dominik „blogg1s“ Janita, organizace se nakonec vydá jiným směrem.

V dnešním zápase proti ENCE Academy se s ENTERPRISE od 15:00 představí Filip „Darber“ Böhm. Mladý hráč je po konci Cryptovy volným hráčem a jako druhý z kádru Ostravanů by mohl někde zakotvit. Druhým konkurentem, který podle informací účtu @CzechSlovakCS s týmem trénoval, je Michal „fernyx“ Netík.

Sčítání hráčů

Po odpadnutí několika konkurentů jsou ENTERPRISE aktuální čtverkou domácí scény. Na elitní trio ale po celý rok ztrácejí, a proto se snaží opakovaně hledat možné upgrady. Darber v 19 letech patří mezi mladé naděje, které už ale mají za sebou mnoho velkých domácích turnajů. Takový hráč by neměl zůstat na ocet.

Nejzajímavější na těchto změnách je ale pozice nového snipera. Podle našich informací se nejdůležitější zbraně ve hře chopí Robert „manguss“ Kasper, pro kterého to bude premiéra s „velkou zelenou“. Pokud by mu tahle role nesedla, tak může být připravený i Josef „MoriiSko“ Maurenc, jenž s AWP hrál v Entropiqu.

Tvoří a pisálkuje na pískovišti jménem PLAYzone.cz už od roku 2011. Zkoušel i jiné pozice, redaktořina a komentování je ale cesta. Přes 10000 článků a bleskovek hovoří za vše. Rád si hraje se slovy, stvořil třeba Zápasovník. Je fanouškem také klasického sportu, ze všeho nejvíc ale miluje jídlo.