Přejít k hlavnímu obsahu

Školní rok začal, turnaje však pokračují! Dnes na vás čeká další Valorant klání

8. 9. 2023 | 08:12 VALORANT Turnaj
Pomalu a jistě se blíží konec prázdnin, pro hráče Valorantu však máme příjemnou zprávu. V rámci spolupráce se značkou Predator komunitě oblíbené FPS hry od Riot Gamespřinášíme tradiční porci komunitních turnajů. Slož s kamarády tým, přihlas se a zapoj se do boje o 10 000 Kč!
Predator Valorant turnaje
Predator Valorant turnaje
Zdroj: PLAYzone

Značka Predator zahrnuje celou sestavu prémiových herních zařízení, které byly navrženy pro nejnáročnější hráče. Jako nová značka ve velmi konkurenčním prostředí herního průmyslu se Predator odlišuje od ostatních svojí vizí, komunikační strategií a dokonalým herním zážitkem, který nabízí svým uživatelům.

Společně jsme si pro vás připravili další turnajovou sérii, tentokrát ve hře Valorant, takže neváhej a přijď si zahrát! Na hráče čeká i jedna premiéra v kompetitivním prostředí. Zbrusu nový herní mód.

Mimo nového agenta s označením Deadlock, se do hry dostal Team Deathmatch. Právě naše první soutěž této série se bude točit kolem nového režimu, který se bude hrát BO3 Single Elimination formátem. Půjde tak o ideální příležitost na rozehrání před třemi klasickými turnaji, na které jsou hráči již zvyklí.

Každý turnaj má dotaci 2 500 Kč, ta se vždy rozdělí mezi nejlepší dva týmy. Celkem takto proběhne čtveřice samostatných turnajů. Ostatní klání probíhají již tradičním eliminačním formátem na jednu vítěznou mapu. Kompletní informace a možnost registrace naleznete v detailu jednotlivých turnajů.

Predator Valorant turnaje
Predator Valorant turnaje
Zdroj: PLAYzone
Harmonogram Predator Valorant komunitních turnajů:
Velký kluk milující Esport.... Jo a taky jídlo!