Přejít k hlavnímu obsahu

Měli jisté první místo a nechali hrát akademii. Ta překvapila a vyhrála

6. 8. 2023 | 13:16 League of Legends Reportáž
KT Rolster prožívají zlaté časy. Nejen, že vyhráli základní část LCK, ale ve druhé hře proti Liiv SANDBOX dokonce nasadili hráče z týmu Challengers a ti se předvedli v parádním světle. Tým, který stále ještě bojoval o postup do play-off nejvyšší korejské soutěže, bez větších problémů porazili. Dotáhli celou sérii do vítězného konce a perfektně se tak připravili na play-off LCK CL.
KT Challengers
KT Challengers
Zdroj: LCK

V lize akademií skončili KT Challengers v základní části na pátém místě, v pondělí vstupují do play-off zápasem proti DRX Challengers. 24 hodin před startem série si dali rozcvičku v hlavní soutěži LCK proti Liiv SANDBOX, mančaftu bojujícímu o play-off.

První hru si ještě pohlídala základní sestava plná hvězd, do té druhé už nastoupila zmíněná pětice nadějí. Liiv SANDBOX museli vyhrát. DRX totiž v předchozím zápase porazili Kwangdong Freecs a osamostatnili se na šestém místě.

Early game byla ještě vyrovnaná, pár zvládnutých potyček a následný Baron ale jasně naklonily zápas na stranu KT Rolster. Han „Way“ Gil předvedl hned po Baronovi parádní engage, který patřil do LCK.

KT Rolster porazili Liiv SANDBOX 2:0 a do play-off půjdou z prvního místa. Jejich nedělní soupeř se do vyřazovacích bojů nepodívá. Poslední postupový flek získali DRX. Play-off LCK začíná již v úterý 8. srpna.

 

Na PLAYzone od března 2022. Zaměření především na League of Legends a EA Sports FC. Občas zapne Counter-Strike, od roku 2012 ale žere LoLko, dvakrát se dostal i do Diamondu :).